Alpe-paradis drevet av ildsjel

Vertinnen Guja på høyfjellshotellet Maison Tissiere
Den dedikerte vertinnen Guja tar seg godt av gjestene sine på Maison Tissiere

Har du noensinne sett den danske film «Sommer i Tyrol»?

Alpeidyll, sangglade gjester, kjekke tjenere og høyfjellshotell bestående av solid treverk – alt sammen bundet sammen til en salig blanding av fryd og gammen. Mange tenker sikkert at det kunne vært en opplevelse for livet med et ferieopphold på «Den Hvide Hest» fra filmen, men ville nok kanskje blitt litt vel mye med de gammeldagse bestemorsgardinene og det naive personalet.

Smakfullt innredet høyfjellshotell med sjel

I In-Italia oppdaget vi for noen år siden en mer moderne utgave av Sommer i Tyrol: Maison Tissiere som ligger i den historiske, lille landsbyen Antey Saint André midt i de italienske Alpene i Aostadalen.

Her kan du oppleve den samme varmen, sjarmen og de åpne armene som i den gamle danske filmen med Dirch Passer – og samtidig få bo i smakfulle omgivelser med adgang til både svømmebasseng, velværesenter, underjordisk parkeringsanlegg og en vakker restaurant med peis.

Velkommen til denne eksklusive utgaven av «Sommer i Tyrol».

Restauranten på bjerghotel Maison Tissiere
Det er en fantastisk utsikt fra restauranten på høyfjellshotellet Maison Tissiere

Vil du vite mer om høyfjellshotellet Maison Tissiere?

Du kan lese mer om hotellets fasiliteter, anmeldelser og priser her. Hvis du er interesseret i å ta en titt bak hotellets fasade og få vite litt om ildsjelene som driver det, samt lære om hotellets og områdets historie, bør du lese vårt spennende intervju med vertinnen Guja her.

Hvis du har spørsmål om hotellet er du hjertelig velkommen til å ringe oss på 239 60 873 eller skrive til oss her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av In-Italias mange ferieboliger her på bloggen, og lar en av våre kolleger som har et inngående kjennskap til den argumentere for hvorfor akkurat den ferieboligen ville være et godt valg hvis du skal på ferie i Italia.
Skrevet av
Mer fra Lino

Ferie i egen villa i Italia

Hvis du er en av dem som er ute etter en selvstendig,...
Les mer

Skriv din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli vist. Obligatoriske felt er merket med *