Dra på storbyferie i Sør-Italias hovedstad Napoli

Napoli
Napoli byr på en spennende og annerledes storbyferie

Hvorfor ikke prøve noe nytt? Hvorfor ikke nyte tilværelsen i en av Europas mest fascinerende byer som både er full av flotte kontraster, et hektisk og levende miljø med storslåtte monumenter og fremragende restauranter?

Enkelt å komme seg til byen

Selv om man enda ikke kan fly direkte til Napoli fra f.eks. Oslo så er det faktisk enkelt å komme til byen da den er forbundet med Roma via jernbanen. Det tar kun cirka 2 timer fra Roma til Napoli med toget.

Napoli er en herlig opplevelse og et evig vitnesbyrd om storhet og forfall. Byens atmosfære er unik og gatene er fulle av interessante opplevelser, vakre bygninger og kaféer som serverer den berømte napolitanske kaffen.

Les om alle våre feriehus og hoteller i Napoli her

Napoli
Napoli er full av kontraster; et hektisk og blomstrende miljø med storslåtte monumenter og fremragende restauranter

Imponerende operahus

I Napoli kan man også gå i operaen i det lekre og imponerende operahuset San Carlo. Det var her den store Caruso opptrådte i begynnelsen av karrieren sin. Men man bør heller ikke glemme at man fra Napoli lett kommer seg videre til andre store severdigheter som Pompeii, Vesuv og Herkulanum.

Napoli rommer både nytt og gammelt, og In-Italia tilbyr hotellopphold mange forskjellige steder i byen, så det er gode muligheter for å velge nettopp det området man interesserer seg mest for.

Har du spørsmål angående en ferie i Napoli?

- ring oss på 239 60 873 og snakk med en av våre eksperter eller skriv til oss ved å klikke her!
Tags fra artikkelen
, ,
Skrevet av
Mer fra Mitzi

Opplev Favignana – fønvindens øy

Italia er beriket med mange nydelige øyer, og en av dem er Favignana...
Les mer

Skriv din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli vist. Obligatoriske felt er merket med *