Et deilig sted å reise tilbake til

Agriturismo La Fenice
Agriturismo La Fenice er et sted som Marie gladelig reiser tilbake til. Les hvorfor her.

Mitt første møte med Agriturismo La Fenice var meget positivt. Faktisk så positivt, at jeg bestemte meg for å reise tilbake denne sommeren på ferien min.

Jeg har det privilegium at jeg gjennom jobben min får se mange interessante og vidunderlige feriehus i Italia og – fremfor alt – møte mange interessante og herlige mennesker. Min forrige tur var ikke noe unntak, og på nettopp denne turen var det et par feriehus som skilte seg litt mer ut enn andre, og ét av ​​dem var Agriturismo La Fenice.

Som en god venn

Området rundt Castiglion Fiorentino i Toscana kjenner jeg til da jeg har vært på ferie her før, og det føltes nesten som å “komme hjem” da jeg nærmet meg den lille byen. Jeg hadde vært i kontakt med vertinnen Linda, som ønsket å samarbeide med oss, og det var i den forbindelse jeg skulle besøke stedet med min kollega Gabriella. Den lille “gården” ligger rett i utkanten av ​​byen og GPS-en vår førte oss helt frem til stedet, for en gangs skyld. Vi hadde ingen forutsetninger om hva som ventet oss, men endte begge opp med å bli svært begeistrede for det lille stedet med kun to rom og en leilighet.

Agriturismo La Fenice
Det hersker stor ro og stillhet på Agriturismo La Fenice – hvorfor ikke ta en ettermiddagslur i hengekøyen?
Agriturismo La Fenice
Et av rommene i leiligheten Vega på Agriturismo La Fenice
Agriturismo La Fenice
Du behøver ikke å frykte køer eller å måtte dytte deg foran andre gjester for å komme ned til stedets vakre basseng

I tillegg til sin intimitet, som så ofte følger med få rom, er det den unge vertinnen selv som bidrar til den gode stemningen, og etter å ha tilbragt en kveld med Linda og hennes svenske kjæreste følte vi det nesten som å besøke en god venn – og vi glemte nesten at vi var på jobb. Bedre anbefaling kan man vel ikke få?

Mindre og mer intimt

Etter å ha nytt en god middag i Lindas stue satt vi i en stund og snakket sammen, og Linda fortalte om gården og familiens historie. Det er både interessant og fascinerende, tenker jeg, med hjem som går i arv i flere generasjoner, og der barn eller barnebarn med deres nytenkning bidrar til å føre et sted videre, slik Linda har gjort det.

Personlig ser jeg ikke Agriturismo La Fenice som en gård (selv om Linda fremstiller sin egen olivenolje), men mer som et nydelig, toskansk steinhus med en flott beliggenhet, en deilig hage og en bra basseng. Men La Fenices største styrke er utvilsomt at det er mindre og intimt, og at du dermed får en bedre service og større oppmerksomhet som gjest. Linda står nemlig til din disposisjon og gjør alt hun kan for at du skal føle deg som “hjemme”.

Agriturismo La Fenice
Gården på kveldstid
Agriturismo La Fenice
Et annet av rommene i leiligheten Vega
Agriturismo La Fenice
Tradisjonene holdes godt ved like på Agriturismo La Fenice

Som avslutning vil jeg si at fordi vi alle er forskjellige og har forskjellige behov, har vi også bruk for en palett av forskjellige typer boliger. Hvis du ønsker å bo stille og pent og i fine omgivelser, hvor du ikke må kjempe med andre gjester om plass ved bassenget, og hvis du ønsker å ha passe avstand til et hyggelig lite sentrum med butikker og restauranter, så mener jeg Agriturismo La Fenice er stedet for deg.

Jeg vet ikke hva du planlegger å finne på denne sommeren, men jeg vil i hvert fall tilbake til Agriturismo La Fenice og Linda.

Vil du vite mer om Agriturismo La Fenice?

Da kan du lese mye mer om stedets fasiliteter, priser, rom, utfluktsmuligheter, beliggenhet og mer her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lar en av våre kolleger som har et inngående kjennskap til den, argumentere for hvorfor akkurat den ferieboligen ville være et godt valg hvis du skal på ferie i Italia.
Tags from the story
Written By
More from Marie B.

Varenna – en av Comosjøens mest sjarmerende byer

Hvis du går og drømmer om å tilbringe ferien ved Comosjøen, kan jeg...
Read More

Skriv din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli vist. Obligatoriske felt er merket med *