Fantastisk utsikt, stor ro og perfekt beliggenhet i Recanati

Utsikt fra Gallery Hotel Recanati
Utsikten fra Gallery Hotel Recanati over det omkringliggende, grønne landskapet og byen Recanati er fantastisk

Når reisen skal planlegges og hotellet skal bestilles er søkekriteriene ofte uendelige. Du kan velge restaurant, aircondition, avstand til nærmeste flyplass eller antall tildelte hotellstjerner, men du kan som regel ikke søke etter den rette stemningen.

God stemning i byen Recanati

Oppfatninger av hva som klassifiserer god stemning er jo meget individuelt. Noen vil ha det livlig og festlig – andre rolig og gripende. Gallery Hotel Recanati plasserer seg midt mellom disse to oppfatningene. Hotellet ligger nemlig midt i meget vakre Recanati på en bakketopp blant olivenlunder, vinmarker og andre grønne herligheter. Byen har et godt utvalg av restauranter og butikker, men det hersker fortsatt en deilig ro over byen, som i sommermånedene arrangerer hyggelige byfester og andre lokale begivenheter. Kulturen prioriteres høyt her, noe som også sees i alle kulturpersonlighetene som byen har oppfostret, bl.a. dikteren Giacomo Leopardi og operasangeren Beniamino Gigli.

Fuldmåne over Recanati og Gallery Hotel Recanati
Det hersker en stor ro og skjønnhet i Recanati, spesielt når månen skinner over byen og hotellet…

Panorama-utsikt og perfekt beliggenhet

Hotellet har den perfekte beliggenheten midt i byen. Hvis du går ut på den ene siden står du i de historiske gatene fra 1100-tallet – mens når du vender blikket mot den andre siden møter du en panoramautsikt over landskapet og selve byen da den er boomerang-formet. Kanskje det er grunnen til at gjester gjerne vender tilbake år etter år? Hotellets gode stemning kommer ikke bare fra den stilfulle innredningen med design-ikoner og nøye utvalgte antikviteter, den kommer også fra den velassorterte frokostbuffeten, den panoramiske fellesterrassen og fra hotellbaren Café Opera, der det om sommeren arrangeres hyggelige jazz-kvelder. Besøk Gallery Hotel Recanati selv og ta del i stemningen mens du setter ditt eget preg på den.

Værelse på Gallery Hotel Recanati
Et av rommene på Gallery Hotel Recanati

Vil du vite mer om Gallery Hotel Recanati?

Hvis du vil vite mer om Gallery Hotel Recanati kan du se hotellets bilder, priser, fasiliteter m.m. her. Du er også hjertelig velkommen til å ringe oss på 239 60 873 hvis du har spørsmål om hotellet, eller skrive til oss her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lar en av våre kolleger som har et inngående kjennskap til den argumentere for hvorfor akkurat denne ferieboligen ville være et godt valg hvis du skal på ferie i Italia.
Tags fra artikkelen
Skrevet av
Mer fra Allan

Mentalt pauserom nær den italienske riviera

Her kunne jeg bodd året rundt, men jeg ville foretrukket å bo...
Les mer

Skriv din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli vist. Obligatoriske felt er merket med *