Ferie i egen villa i Italia

Lei din egen villa i Italia
Lei din egen villa i Italia

Hvis du er en av dem som er ute etter en selvstendig, uavhengig og privat ferie i Italia, der du kan komme deg langt bort fra alskens regler, tiltak og turister, der alle løper om kapp til bassenget så snart solen gavmildt deler ut sine varme stråler, så behøver du ikke å lete lenger. Du har nemlig nå muligheten for å bo i din helt egen villa på din ferie i Italia, hvor vertsparet består av deg og din(e) reisefelle(r) og frokostbufféten er opp til deres egne kreative evner på kjøkkenet – deres helt eget kjøkken, vel å merke.

Privatliv og avslapning til fornuftige priser

Men har jeg råd til å leke herre i mitt eget personlige, italienske herskapshus på ferien min, vil mange utvilsomt spørre seg selv når de ser de mange fordelene ved å bo i egen villa på reisen til Italia. Ja. Rett og slett. Selv om fordelene ved å bo i egen villa, som ubrutt privatliv og avslapning, tidvis kan komme på svimlende summer, kan du faktisk få disse luksuriøse godene til ganske fornuftige priser. Hvis antallet reisende tilsvarer villaens kapasitet er det faktisk ikke store forskjeller på å bo i egen villa på ferien din og å bo i f.eks. feriesentre eller leilighetskomplekser. I motsetning til feriesentre o.l. får du bare mer for pengene ved å bo i en villa, hvis formålet altså er å bli avskjermet fra det mer turistpregede Italia på din ferie.

Borgo Il Massera i Toscana set fra luften
Borgo Il Massera i Toscana sett fra luften
Det vidunderlige landskab og den fantastiske udsigt fra La Vecchia Sassa i Chianti vindistrikt
Det vidunderlige landskapet og den fantastiske utsikten fra La Vecchia Sassa i Chianti vindistrikt
Il Ragoncino ligger på en bakketop i de smukke bakker omkring Volterra, også i Cianti-distriktet
Il Ragoncino ligger på en bakketopp i de flotte bakker rundt Volterra, også i Chianti-distriktet

Da villamulighetene er mange i Italia kan det bli et luksusproblem å velge hvilken villa man vil bo i, men uansett hva valget faller på finnes det en luksusløsning på ditt luksusproblem.

På din ferie til Italia kan du med et opphold i en av de mange villaene langs kysten og stranden la havbrisen kjærtegne deg mildt i ansiktet, la vannet avkjøle deg i de glohete sommermånedene og la den glitrende sanden begrave dine tær med lindrende og avslappende fornemmelser.

Fortryllende natur og historiske villaer

Hvis du til gjengjeld foretrekker eksotiske omgivelser i et varmt klima finner du ikke bedre villaer enn dem på øyene Sicilia og Sardinia eller dem i Amalfikystens fortryllende natur, der du garanteres glødende varmegrader, spektakulære utsikter og imponerende villaer, som alle er med på å gi deg en avslappende og variert ferie.

I tillegg til disse villamulighetene kan du foreta en ekstraordinær reise tilbake i tid og innkvartere deg i en av de mange historiske villaene som ble bygget for mer enn hundre år siden. Villaer som du bl.a. kan finne i Veneto, Toscana, Villa La Volpe og mange flere steder.

Vil du vite mer om mulighetene for å leie en villa i Italia?

Besøk siden vår om villaer i Italia her eller ring oss på 239 60 873. Du kan også skrive en forespørsel til oss her.

Tags fra artikkelen
, ,
Skrevet av
Mer fra Lino

Frisk fjelluft, ro og hjertelighet i toskanske Garfagnana

Det høres muligens ut som et gyllent og varmt krydder fra østen, men...
Les mer