In-Italia åpner nå for salg av flyreiser til Italia

In-Italia Reiser åpner nå for salg av flyreiser til Italia
In-Italia Reiser åpner nå for salg av flyreiser til Italia

Med hele 1800 hoteller, villaer, feriehus, ferieleiligheter og agriturismo-hoteller i programmet vårt har det vært nok å velge mellom for våre gjester, men mens mange i begynnelsen valgte å reise til Italia på en kjør-selv-ferie har det de siste årene oppstått en stigende etterspørsel blant våre gjester for også å kunne bestille fly hos oss til deres ferie i Italia.

For å imøtekomme denne etterspørselen introduserer vi nå flyreiser til Italia som en del av en pakkereise, slik at du fremover ikke behøver å bestille fly og feriehus, samt evt. leiebil, separat, men kan bestille alt på én gang gjennom In-Italia Reiser.

Reis trygt og sikkert

In-Italia Reiser er registert hos Reisegarantifonden og følger pakkereiseloven, slik at du kan reise trygt og sikkert! Vi er medlem av Danmarks Reisebyrå Forening og har tegnet utvidet ansvarsforsikring hos Gouda Forsikring. Har du spørsmål om flyreiser har vi laget en omfattende FAQ med de oftest stilte spørsmålene vi får om flyreiser og en liten guide med «Slik bestiller du din pakkereise«. Til slutt er du naturligvis også hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du vil ha mer informasjon om reiser med fly til Italia.

Fly direkte til 9 flyplasser i Italia fra Norge

I søkemotoren finner du flyavganger med alle anerkjente flyselskaper, både de vanlige ruteselskapene som SAS, Lufthansa og KLM samt lavprisselskaper som Ryanair, easyJet og Norwegian. Du kan reise med fly til alle større reisemål i Italia gjennom In-Italia Reiser, og du kan fly til alle flyplasser i Italia, enten med direkte fly eller en enkelt mellomlanding.

Her ser du de flyplassene som har direkte flyruter fra Norge

  • Roma Fiumicino
  • Milano Malpensa
  • Sicilia Catania
  • Sicilia Palermo
  • Sardinia Olbia
  • Venezia
  • Pisa
  • Verona
  • Bergamo

Start din reise her – søk etter priser på reiser med fly til Italia

Rutene ovenfor er hovedsakelig fra Oslo lufthavn Gardermoen. Fra Bergen lufthavn Flesland kan du foreløpig kun fly direkte til Roma Fiumicino, men når den nye terminalen åpner sommeren 2017 åpnes også mulighetene for flere direkteruter til bl.a. Italia. Du kan fly til Bergamo fra Torp Sandefjord lufthavn. Listen her er oppdatert i januar 2017, og det tas forbehold for endringer. Flere ruter er sesongruter, noe som ofte betyr perioden fra april til og med oktober. Du kan alltid se aktuell informasjon i søkemotoren. Les mer om flyruter til Italia her.

Du kan også leie en bil i Italia

Når du bestiller en pakkereise med fly og opphold vil du også få mulighet for å bestille en leiebil som står klar til deg på flyplassen. Vær oppmerksom på at vi i In-Italia Reiser har valgt å ‘svarteliste’ mange bilutleieselskaper som vi mener ikke gir en god service. Mer om dette og bilutleie generelt i Italia kan du lese mye mer om i vår FAQ om bilutleie.

Skal du ikke bestille en pakkereise, men ønsker kun å bestille en leiebil, kan du gjøre det her: Søk priser på bilutleie i Italia

Slik bestiller du en pakkereise

Det skal være enkelt, sikkert og raskt å bestille en pakkereise hos In-Italia Reiser, og vi har forsøkt å gjøre bestillingsprosessen så lett og brukervennlig som mulig, noe som faktisk er en utfordring med så mye data og informasjon om ledige hoteller, priser på fly, bilutleie o.s.v. Derfor kan vi også godt forstå at det kan være vanskelig å få oversikt f.eks. over de mange forskjellige flymulighetene som finnes i søkemotoren.

Derfor har vi laget en liten guide til deg som vil bestille en pakkereise online, og guiden finner du her: «Slik bestiller du en pakkereise».

Hvor skal jeg dra på ferie?

Du skal naturligvis dra til Italia! Nedenfor finner du et utvalg av de mest populære feriemålene du kan fly til. Som alltid er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for tips og gode råd:

Toscana

Regionen som har noe for alle, enten det er kunstelskeren, den historisk interesserte eller livsnyteren. Du kan reise med direkte fly fra Oslo til én av Toscanas to internasjonale flyplasser, nemlig flyplassen i Pisa, men mange velger også å fly til flyplassene i Roma, Firenze eller Bologna (de to sistnevnte må du regne med flybytte i løpet av reisen hvis du flyr fra Norge) alt etter hvor i Toscana du skal bo.

Les mer om Toscana og søk priser på ferien din med eller uten fly

Toscana har (næsten) det hele - ikke mindst god vin og vidunderlige landskaber...
Toscana har (nesten) alt – ikke minst god vin og vidunderlige landskap…

Storbyferie i Roma

“Den evige stad” som har en enestående kulturarv og en uuttømmelig liste av historiske og kulturelle severdigheter som Colosseum, Trevifontenen, Forum Romanum, Spansketrappen, Vatikanet – og mange flere. Du kan fly direkte til én av Romas internasjonale flyplasser, nemlig Fiumicino/Leonardo Da Vinci Airport, fra både Oslo og Bergen.

Storbyferie i Roma, se det store utvalget av overnattingsmuligheter her

Udsigt ud over skønne Rom
Utsikt over vakre Roma

Sicilia og Sardinia

Øyene som byr på flotte og autentiske naturomgivelser, varm gjestfrihet og historisk sus. Du kan fly direkte til Sicilia fra Oslo, mens du fra Bergen, Trondheim og Stavanger må regne med flybytte i løpet av reisen. Til Sardinia kan du fly direkte fra Oslo, mens du må regne med flybytte fra andre flyplasser i Norge her også.

Du vil finde masser af varm gæstfrihed på både Sicilien og Sardinien...
Du blir møtt av rikelig med varm gjestfrihet på både Sicilia og Sardinia…

Gardasjøen

Innsjøen er Italias største og mest populære, og byr på nydelig natur, hyggelige, gamle byer og mange aktivitetsmuligheter for både barn og voksne. Du kan fly direkte fra Norge til Gardasjøen via de internasjonale flyplassene i enten Milano, Bergamo, Venezia eller Verona. Sistnevnte ligger til og med kun ca. 20 minutters med bil fra Gardasjøen.

In-Italia tilbyr 150 overnattingsmuligheter ved Gardasjøen, se dem her

Smukke Gardasøen
Utsikt over den storslåtte Gardasjøen

Liguria

Dette er regionen som rommer Den italienske Riviera, et fantastisk klima og det berømte naturreservatet Cinque Terre. Du kan fly direkte fra Norge til flere forskjellige flyplasser i eller rundt Liguria, f.eks. franske Nice eller lombardiske Milano.

Få inspirasjon til din ferie i Liguria

Vernazza - en af de fem små byer i Cinque Terre
Vernazza – en av de fem småbyene i Cinque Terre

Adriaterhavskysten

Kystlinjen byr på klassiske badebyer, fine og barnevennlige strender og mulighet for dagsutflukter til storbyene Venezia, Bologna og Verona. Du kan fly fra Norge til flere byer i området ved Adriaterhavskysten, f.eks. Verona eller Venezia.

Les mer om de forskjellige badebyene langs Adriaterhavskysten

Caorle på Adriaterhavskysten med den gamle bydel i højre side af billedet
Caorle på Adriaterhavskysten er kjent for sine strender og den hyggelige gamlebyen

Reisen begynte i en kjeller med kjør-selv-ferie

I 1999 startet vi In-Italia som et hobbyprosjekt med kjør-selv-ferie fra en kjeller i København, men mye har skjedd siden da. I løpet av årene har In-Italia Reiser utviklet seg til å være blant Skandinavias største spesialister i formidling av håndplukkede feriehus, hoteller, villaer og ferieleiligheter i Italia. Flere hundretusener gjester har bestilt deres feriehus i Italia gjennom oss, og mange vender trofast tilbake når den neste reisen til Italia skal bestilles, noe vi naturligvis er meget glade for, og vi vil også i fremtiden tilby et stort utvalg av feriehus til kjør-selv-ferie.

I dag bor vi ikke lengre i en kjeller, og har i tillegg til kontoret i København også kontorer i Sverige og på Sicilia, der jeg selv bor i dag og arbeider sammen med mine åtte italienske kolleger. Her, fra Sicilia, har vi naturligvis også kunnet følge utviklingen med at mange som tidligere har kjørt i bil til Italia i dag ønsker å fly. Utviklingen fra «bil» til «fly» sees jo også tydelig med de mange nye flyrutene til Italia som spesielt lavprisselskapene har åpnet de siste årene, og som tidligere nevnt er det i dag hele åtte direkte flyruter fra Norge til Italia. Tiden har derfor nå kommet til at vi i In-Italia også kan tilby våre mange gjester muligheten til å bestille flyreisen hos In-Italia som en pakkereise, slik at du som gjest hos oss er dekket av Pakkereiseloven, Reisegarantifonden og vår utvidede ansvarsforsikring, som vi har tegnet hos Gouda Forsikring.

At vi nå kan tilby flyreiser og pakkereiser gir enda flere muligheter, og i fremtiden vil du også finne nye og spennende produkter hos In-Italia Reiser som f.eks rundturer, temareiser, vinsmaking, matlagingskurs og mye mer. Vi ønsker i dag, som den gangen vi startet i kjelleren i Toldbogade, å formidle den viten og de kontaktene vi har i Italia til våre gjester.

Men i første omgang kan du jo starte med å lese min kollega Mitzis innlegg om når det er best å reise til Italia

Tags fra artikkelen
, , , , ,
Skrevet av
Mer fra Filippo

Gå på oppdagelse blant Nebrodi-fjellenes sagnomsuste megalitter

Den mektige klippen ruver over det omkransende slette-landskapet. Fra klippen er det...
Les mer