Kart over Roma

Restaurant Roma Italia
Finn Romas små perler ved hjelp av kartet nedenfor.

Roma er et ekte skattekammer av kulturelle og historiske severdigheter, og det er så mye å se at det nesten kan virke overveldende. Bruk kartet nedenfor til å danne deg et overblikk over byens største severdigheter og noen av de mange små, mer ukjente perlene som du bør oppleve på din reise til den italienske hovedstaden.

Interaktivt kart over Roma

Du kan trekke i kartet ved hjelp av musen og zoome inn eller ut. Klikk på de oransje markørene for opplysninger om monumenter, museer, kirker osv. Her finner du også linker til artikler med mer inspirasjon. I fullskjermvisning er det mulig å søke i kartet.

Du kan bruke bykartet til å se hvilke severdigheter og attraksjoner som ligger i nærheten av ditt feriehus i Roma. Har du enda ikke bestemt deg for hvor i byen du vil bo, er kartet en mulighet for å få en oversikt før du bestiller.

Ta kartet med i lommen

Før i tiden var det alltid enkelt å spotte villfarne turister med store kart som annethvert sekund ble fanget av vinden. Takket være smarttelefonene er det i dag blitt mye lettere å blende inn med de lokale og ferdes nesten hjemmevant på ethvert reisemål.

Kartet ovenfor er stilt til rådighet av Google. Det betyr at du kan lagre det til senere bruk i din Google Maps app på mobilen. Dette gjør du ved å klikke på det lille stjerne-ikonet øverst, før du kan finne igjen kartet på mobilen din ved å gå inn i Google Maps-menyen under ‘Dine steder’ og ‘Kart’.

Reiser til Roma

Enten du planlegger en romantisk storbyferie for to eller vil introdusere barna for en av verdens mest spennende byer, kan du finne et feriehus som passer til dine behov hos In-Italia Reiser. Utvalget av håndplukkede feriehus i Roma inkluderer alt fra hyggelige bed and breakfasts til smakfulle hoteller.

Les mer om ferie i Italias hovedstad og finn overnatting på denne siden om reiser til Roma.

Tags fra artikkelen
Skrevet av
Mer fra Mikkel H.

Oktoberfest i Torino – mange spennende øl i Italia

Oktoberfest er noe som de fleste av oss forbinder med Tyskland. Men...
Les mer