Luksus for slikk og ingenting!

Bassengområdet ved Hotel Villa Roncuzzi, Italia
Hotel Villa Roncuzzis herlige bassengområde

Luksus for slikk og ingenting! Inneholder denne annonsen egentlig et paradoks, eller er det virkelig mulig å bo som grever og baroner uten at det koster skjorta? Det må ligge noe under!?

Men nei – det ligger ikke noe under. Hotel Villa Roncuzzi er så heldig at det ligger i et ukjent område uten så mange turister, noe som sørger for at selv den tynneste lommeboka vil sette pris på et opphold her.

Fantastiske utfluktsmuligheter

Man skal absolutt ikke la seg avskrekke av lokalområdets tilsynelatende manglende skjønnheter, for en kort kjøretur fører deg til både kulturbyen Ravennas stemningsfulle byliv og UNESCO-beskyttede mosaikker (ca. 12 km), til Adriaterhavets brede sandstrender (ca. 20 km) og til en av Italias største forlystelsesparker Mirabilandia for hele familien (ca. 20 km). Eller hva med en dagsutflukt til storbyen Bologna (ca. 65 km)?

Suite på Hotel Villa Roncuzzi
Den ekstravagante og fargerike Suite Falco Pescatore på Hotel Villa Roncuzzi

Setter du bena innenfor på Hotel Villa Roncuzzi, ser du at det ikke er lite du får med i pakken: kunst og design i lange baner, historiske omgivelser, hyggelige rom med massevis av detaljer og finesser, inspirerende frokostrestaurant og eksklusivt bassengområde.

Spørsmål om Hotel Villa Roncuzzi?

Du kan lese mer om Hotel Villa Roncuzzi og blant annet se informasjon om fasiliteter, priser, leiligheter, anmeldelser, kart over området og flere bilder her.

Hvis du har spørsmål om Hotel Villa Roncuzzi, kan du ringe til en av våre eksperter på 239 60 873 eller skrive en forespørsel til oss her.

Facaden på Hotel Villa Roncuzzi
Fasaden på Hotel Villa Roncuzzi

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av In-Italias mange ferieboliger her på bloggen, og lar en av våre kolleger som har et inngående kjennskap til den, argumentere for hvorfor akkurat den ferieboligen er et bra valg hvis du skal på ferie til Italia.
Tags from the story
Written By
More from Mitzi

To bokideer til din ferie i Italia

Kunne du tenke deg å lese en bok eller to som kan gi deg...
Read More

Skriv din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli vist. Obligatoriske felt er merket med *