Mine foretrukne design-hoteller i italienske middelalderbyer

Hotel Langhe
Hotel Langhe i Piemonte er et av design-hotellene Marcus anbefaler...

Er du på jakt etter et hotell i Italia som både utmerker seg med stilfullt design og innredning, og som samtidig ligger i vakre, historiske omgivelser?

Så les videre, for nedenfor gir jeg deg en kort beskrivelse av tre design-hoteller i italienske middelalderbyer som jeg vil anbefale deg. God fornøyelse!

Hotel Langhe, Alba, Piemonte

Skandinavisk preg og rene linjer rett utenfor vinbyen Alba. Hotellet utmerker seg ved sin ideelle beliggenhet i et rolig strøk med innbydende, grønne utendørsområder og den gjennomgående gode smaken. Hotellet er fra 2001 og fremstår meget moderne, stilfullt og innredet i lyse og varme farger med rene linjer i møblementet.

Hotel Langhe i Alba, Piemonte
Den stilfulle hovedbygningen på Hotel Langhe i Alba

I 2011 ble det anlagt en flott svømmebasseng med innebygget jacuzzi – dette er prikken over i-en for gjester som ønsker et hotell med basseng. I hagen er det nok av muligheter for å slappe av – øyet nyter naturens grønne farger og øret nyter klukkingen fra bekken som renner langs eiendommen.

Les mer om Hotel Langhe her

Hotel Cellai, Firenze, Toscana

Kunstnerisk og med en varm stemning setter Cellai et eksklusivt preg på din tur til Firenze. Hotellet har vært i den hyggelige familien Cavallos eie siden 1881, og ganske langsomt har det utviklet seg fra et enkelt studenthotell uten heis til et av de mest fascinerende 3-stjerners hotellene i Firenze. Et av hotellets største salgspunkter er den deilige takterrassen der man også finner stedets lounge-bar.

Opholdsrum i Hotel Cellai i Firenze
Vakker og varm peisstue i Hotel Cellai i Firenze

Her kan man nyte en stille stund og lese en bok i ettermiddagens rolige timer, eller ta seg en drink etter middagen mens man nyter utsikten over Firenzes tak.

Les mer om Hotel Cellai her

Hotel Gutkowski, Siracusa, Sicilia

Smakfullt 3-stjerners hotell i frisk stil midt på Ortigia-halvøya. De 25 rommene er elegant og enkelt møblerte med flotte sicilianske cotto-gulv og behagelige pastellfarger på veggene i det første bygget. De minimalistiske trekkene er enda mer synlige i den andre bygningen der det også er en fellesterrasse med bord og stoler (i tredje etasje). Hotellet ligger ved strandpromenaden i det gamle Ortigia-kvarteret, byens hjerte. Stemningen på hotellet og i hele nærmiljøet på halvøya Ortigia er preget av mystikk og fornøyelse for sjelen.

Kreativt opholdsrum på Hotel Gutkowski i Siracusa
Kreativ stue på Hotel Gutkowski i Siracusa

Varmen og den smakfulle innredningen du blir kjent med på Hotel Gutkowski gir deg en følelse av velvær og ro.

Les mer om Hotel Gutkowski her

Tags fra artikkelen
, ,
Skrevet av
Mer fra Marcus

Guiden til Nord-Italias innsjøer

Innsjøene i Nord-Italia er mange. De lokker Italia-frelste feriegjester til området hvert...
Les mer

Skriv din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli vist. Obligatoriske felt er merket med *