Mine tre utvalgte hoteller med sjel

Relais del Maro
Skjønnhet, ro og varm mottakelse venter deg på Relais del Maro

Det er mange måter å vurdere et hotell på; beliggenhet, service, utsikt, fasiliteter, pris osv. Men i denne korte artikkelen vil jeg behandle et annet aspekt av hotellene i Italia; et aspekt som du sjelden vil finne på vurderingslistene over italienske hotellers standarder, nemlig hotellenes sjel.

Nedenfor gir jeg en kort beskrivelse av tre av de hotellene som jeg personlig blir tiltrukket til på grunn av deres unike stemning og «sjel» – forhåpentligvis kan dette være til inspirasjon for deg neste gang du planlegger en ferie til Italia og er på utkikk etter et passende hotell til å oppfylle dine feriedrømmer.

Relais del Maro, Borgomaro i Liguria

Ligurisk lokalpreg, gjennomtenkt innredning og varm mottakelse. Den varme mottakelsen og den konstante imøtekommenheten under oppholdet står Elena og hennes foreldre for.

Relais del Maro
Relais del Maros fantastiske utsikt fra bassengområdet

Elena har etter en verdensborgertilværelse besluttet å vende tilbake til sine røtter. Den velstelte hagen, det panoramiske bassenget og den velsmakende frokostbuffeten setter prikken over i-en.

Les mer om Realis del Maro her

Hotel Su Gologone, Oliena på Sardinia

Storslått natur, karakteristisk kreativitet og stolte håndverkstradisjoner hersker på og ved Hotel Su Gologone.

Hotel Su Gologone
Hotel Su Gologone gir mulighet for avslapning i naturskjønne omgivelser

Her har man utviklet sin egen modell for gjestfrihet og samarbeid, en modell som er et unikt eksempel på en harmonisk utvikling med stort bidrag fra de omkringliggende bondegårdene som produserer de råvarene som serveres på stedets restaurant – samt fra byens innbyggere som enten jobber her eller hos Su Gologones samarbeidspartnere.

Les mer om Hotel Su Gologone her

Berghotel, Sesto i Syd-Tirol

Tyrolerstemning, godt fjellspisested og panoramautsikt over Dolomittene er noen av de tingene du kan forvente deg på Berghotel.

Berghotel
Berghotel byr på panoramautsikt over Dolomittene

Det er det ultimate høyfjellshotellet for turgåere, livsnytere og alle andre som søker Dolomittenes imponerende skjønnhet, og alle som vil la seg skjemmes bort av den gode stemningen både morgen, middag og kveld i de mange fellesområdene ute og inne.

Les mer om Berghotel her

Tags fra artikkelen
,
Skrevet av
Mer fra Allan

På tur ved innsjøene i Nord-Italia

De nord-italienske innsjøene er verdt et besøk uansett årstid, for deres skjønnhet...
Les mer

Skriv din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli vist. Obligatoriske felt er merket med *