Opplev det autentiske Toscana!

Ferieboligen Ristoro del Cavaliere i Toscana
Ristoro del Caviliere lokker med autensitet og imøtekommende varme

Vi er så vant til at det er en logisk sammenheng mellom pris og kvalitet at vi har vanskelig for å tro at steder som Ristoro del Cavaliere virkelig finnes. Vi er også så vant til at alt (eller i hvert fall det meste) dreier seg om penger at vi nesten ikke kan forstå eierne av dette sjarmerende, lille stedet.

Nesten for godt til å være sant

De kunne lett satt opp prisene. De kunne lett krevd opphold fra lørdag til lørdag i høysesongen og likevel blitt utsolgt. De kunne lett krevd betaling for sluttrengjøring. De gjør det bare ikke fordi de er – noe så sjelden som – gode, nestekjærlige mennesker som gjerne vil bli kjente med andre mennesker fra hele verden. Det høres for godt ut til å være sant, men det er sant.

Familien Davini ønsker alle velkommen med et stort smil og sørger alltid for at det er litt kake, hjemmelaget syltetøy, vann og lignende på plass i leiligheten som en liten velkomstgave. Leilighetene er enkle, men ulastelig velholdte og rene. Skulle det være det minste problem løses det raskt.

Menneskelig varme

De voksne setter pris på freden, den vakre utsikten over dal og fjell, Giovannas gode mat og et lite glass (som fort kan bli til flere) med Roberto. Barna elsker all plassen de har å boltre seg på, å utforske miniatyrlandsbyens gater og å besøke kaninene og geitene.

Besøk Ristoro del Cavaliere for en enestående opplevelse av natur, stemning og menneskelig varme – samt priser som inkluderer alle.

Les mer om Ristoro del Cavaliere i Toscana her

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål angående Ristoro del Cavaliere kan du ringe oss på telefonnummer 239 60 873 eller skrive til oss her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av In-Italias mange ferieboliger her på bloggen, og lar en av våre kolleger som har et inngående kjennskap til den argumentere for hvorfor akkurat den ferieboligen ville være et godt valg hvis du skal på ferie i Italia.
Tags fra artikkelen
Skrevet av
Mer fra Lino

Opplev opera i de italienske amfiteatrene og operahusene

Opplev suset fra scenen, entusiasmen fra publikum og fornøyelsen ved et utendørsarrangement....
Les mer

Skriv din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli vist. Obligatoriske felt er merket med *