Opplev opera i de italienske amfiteatrene og operahusene

Opera-arenaen i Verona
Arenaen i Verona er blant de mest berømte operascenene i verden.

Opplev suset fra scenen, entusiasmen fra publikum og fornøyelsen ved et utendørsarrangement. I In-Italia tilbyr vi opera under åpen himmel i romerske arenaer og i de store operahusene i Italia.

Det er noe helt spesielt, ja nesten noe magisk over det å gå i operaen i Italia. Det skyldes kanskje at du nesten alltid hører italienske operaer, og det føles så naturlig her i deres hjemland. Eller kanskje det er fordi du i forveien er i godt humør, det er jo ferie og hverdagens kjas og mas er langt unna. Eller kanskje grunnen er at italienerne generelt sett er et vesentlig mer engasjert og begeistret publikum enn det nordiske, eller rettere sagt et publikum som gir langt mer uttrykk for dets følelser. Bare prøv å besøke Napolis Teatro San Carlo en kveld!

Opera-forestilling på arenaen i Verona
Opera-forestilling på arenaen i Verona

Alt dette gjør operaforestillinger i Italia til en enestående og minneverdig opplevelse. Og var det ikke for alt dette ville omgivelsene alene kunne sikre deg en opplevelse for livet: Den romerske arenaen i Verona, det gjenoppståtte Fenice i Venezia, Scala-operaen i Milano, som må kalles operahuset over dem alle, friluftsteatret ved Puccinis gamle jaktmarker nær Lucca og mange, mange flere.

Les vår meget detaljerte og populære artikkel om opera i Italia her.

Tags fra artikkelen
, ,
Skrevet av
Mer fra Lino

Opplev øya Elba!

Øya Elba er et vakkert og frodig alternativ til det italienske fastlandet om...
Les mer

Skriv din kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli vist. Obligatoriske felt er merket med *