Wow – det er for barn!

Residence Il Borgo della Rovere er det perfekte hotellet for en ferie med barn i Liguria
Residence Il Borgo della Rovere er det perfekte hotellet for en ferie med barn i Liguria

Det hende at noen feilaktig tror at regionen Liguria – også kjent som Den Italienske Riviera – mest er for romantikere og at det ikke er så mange strender å velge mellom. La oss strakt avlive denne myten. Liguria er nemlig spekket med barnevennlige strender og barnevennlige feriekomplekser.

Er Den italienske Riviera noe for barn? Ja, absolutt!

Residence Il Borgo della Rovere i San Bartolomeo al Mare er et godt alternativ på en ferie med barn i Liguria. Som barnefamilie vil dere ikke bare elske barnebassenget, bassenget, lekeplassen og det kreative lekerommet, men helt sikkert også den fabelaktige beliggenheten med gangavstand til både stranden og promenaden med spisesteder og butikker.

En av leilighetene på Residence Il Borgo della Rovere
En av leilighetene på Residence Il Borgo della Rovere
Barnebassenget på Residence Il Borgo della Rovere
Residence Il Borgo della Rovere
Residence Il Borgo della Rovere byr på avslappet feriestemning og perfekte rammer for barn

Når barna nyter ferien kan du også nyte ferien

En god ferie blir ekstra god når alt er tilpasset familien. Og her kommer barna dine absolutt ikke til å kjede seg. Som familie kan dere nyte stillheten på dere egen terrasse eller hage – kanskje med ferskbakt frokostbrød som du har bestilt dagen før i resepsjonen. Etter frokosten ligger verden for deres føtter. “Skal vi kanskje ligge og slappe av ved bassenget? Eller dra på utflukt til en av nabobyene, som vi faktisk kan nå til fots?”. Cirka 2 kilometer til den ene siden finner du nemlig maleriske Cervo og rundt 2 kilometer til den andre siden ligger livlige Diano Marina med de flotteste sandstrendene du kan tenke deg.

Det er også et basseng for de voksne…
Lekeplassen gir de små stor glede
Residence Il Borgo della Rovere sett utenfra

Vil du vite mer om Residence Il Borgo della Rovere i Liguria?

Så besøk vår side om feriestedet her – og les mer om fasiliteter, priser og mye mer. Du kan også søke andre feriehus (pluss fly, hvis du ønsker det) i hele Italia her.

Om ukens feriebolig

Hver uke setter vi fokus på en av In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lar en av våre kolleger, som har et inngående kjennskap til den, argumentere for hvorfor akkurat den ferieboligen ville være et godt valg hvis du skal på ferie i Italia.
Tags from the story
Written By
More from Allan

Bo elegant på første rad ved Maggioresjøen

Jeg snakker ofte med gjester som gjerne vil bo midt i en...
Read More